NETTSIDER OG WEBDESIGN

En god nettside er svært viktig i dagens digitale verden. Den er selskapets ansikt utad, og viktig for å kommunisere med dine kunder og potensielle kunder. En profesjonell nettside kan skape tillit, bygge verdi rundt dine produkter og tjenester, samt bidra til vekst.

Vi utvikler nettsider som er både brukervennlige, estetiske og engasjerende. Vi har fokus på dine mål og ønsker med nettsiden slik at uttrykket blir riktig med tanke på bedriften din, kundene dine og målsettingen din.

Referanseprosjekter

Bjørnafjordens Næringsråd

Knut Vaage

West Coast Invest

Elementor

Vi bruker Elementor, en kraftig nettsidebygger for WordPress. Med Elementor kan vi skape alle slags nettsider – både enkle og mer avanserte sider med supplering av kode. Her har vi mange muligheter som passer både store og små prosjekter. Vi kan sette opp en ny, eller oppdatere din nåværende nettside i Elementor.

Webflow

Webflow er en annen nettsidebygger som vi i Bergøya bruker for å lage estetiske, brukervennlige og moderne sider. Vi kan bruke ferdige maler for å raskt lage en enkel og rimelig side – eller bygge den fra scratch for en skreddersydd side til deg og din bedrift. Vi kan sette opp en ny, eller oppdatere din nåværende nettside i Webflow.

Websystem

Ser du etter en websystemløsning utover det vanlige? Vår ekspertise innebærer lang erfaring med rammeverk som Vue og React. Vi tilbyr skreddersydde, sikre og brukervennlige webløsninger som imøtekommer dine spesifikke behov og tekniske krav.

SEO

De fleste som søker etter informasjon, et produkt eller en tjeneste, begynner vanligvis med et søk på Internett. Om kunden ikke finner siden din, opplever en rotete nettside eller ikke finner ønsket informasjon, øker risikoen for å miste kunder. Vi tilbyr hjelp med SEO (søkemotoroptimalisering) for å øke synligheten og tilgjengeligheten på nettsiden din. Vi kan også bistå med oppsett av tilpassede Google Ads, slik at din nettside får høyere prioritering av søkemotorene. 

UI og UX

Brukeropplevelse handler om hvordan produkter eller tjenester oppleves av de som bruker dem. Det visuelle er også en viktig del av en tjeneste eller et produkts brukeropplevelse. Vi optimaliserer interaksjonen mellom brukere og digitale systemer, slik at dette fungerer på en god og effektiv måte.

Backend

Nettsider med nettsidebyggere som WordPress og Webflow, leveres med innebygget CRM-system som kan tilpasses dine behov. Har du behov for integrasjon med ditt eksisterende system eller ønsker en spesialtilpasset serverløsning, er dette noe vi kan levere. Vi har bred erfaring med utvikling av skreddersydde serverløsninger og integrasjoner mellom systemer. 

Slik foregår prosessen

1

Forprosjekt

Her avklarer vi konseptet, planlegger funksjonalitet og teknologi. Vi tar imot din input med tanke på visjon, uttrykk og estetikk. Fasen avsluttes ved at du får et tilbud hvor pris, årlig driftskostnad og fremdrift er spesifisert. 

2

Design

God brukeropplevelse og et estetisk tiltalende design er en forutsetning for å lykkes. Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe nettsiden din.

3

Utvikling

Utvikling tar lengst tid. Vi lager løsningen din ferdig, som du får se og teste underveis.

4

Drift og videreutvikling

En digital tjeneste blir aldri ferdig. Den vil alltid ha behov for vedlikehold og videreutvikling for å fungere optimalt.

Vanlige spørsmål

Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder prissetting av nettsider. Uavhengig av om det er en enkel nettside med få undersider eller en mer kompleks side med et større antall undersider og behov for programvareutvikling, vil dette påvirke sluttprisen.

Vanlige firmanettsider kan ligge på alt mellom 15 000,- (én helt enkel landingsside) til 120 000,- eks. mva. Dette er generelt nettsider uten kompleks funksjonalitet som for eksempel brukerportal, nettbutikk o.l. Prisen avhenger svært mye av omfanget – derfor er planleggingsmøtet et viktig steg i prosessen.

For større nettsider med krav til kompleks funksjonalitet, går vi dypere inn i planleggingsdelen av prosjektet. Dette inkluderer forprosjekt, designprosess og en utviklingsprosess. Dette ligger vanligvis på mellom 100 000,- og 300 000,- eks.mva. 

Det er mye man må ta hensyn til når man lager en nettside, og det er her vi kommer inn i bildet – dette kan vi og du skal føle deg trygg på at prosjektet ditt blir tatt hånd om.

Tidsrammen for gjennomføringen av et prosjekt avhenger av flere faktorer – prosjektets omfang, kompleksitet og tilgjengelig innhold. For mindre firmanettsider kan implementeringen ta så lite som en uke, mens større og mer komplekse prosjekter kan ta flere måneder å fullføre.

Den eksakte lengden på prosjektet fastsettes gjennom en samarbeidsprosess der vi tar hensyn til dine behov, ønsker og tidsplan. Vi definerer mål og tidsrammer som passer deg og ditt prosjekt.

Ved overlevering av nettsiden kan du velge om du ønsker å gjøre oppdatering av innhold på nettside selv, eller vi kan gjøre dette etter avtalt timepris og omfang. I tilfelle du ønsker å oppdatere selv, vil du ved overlevering få full tilgang til CRM-system og kan oppdatere innhold og videreutvikle nettsiden din selv. Vi kan også gi grunnleggende opplæring til deg og dine ansatte i hvordan man oppdaterer innhold. 

Hvis du vil gjøre endringer på nettsiden senere, avhenger tilgangen til nettsidebyggeren av hvordan nettsiden blir bygget. Om nettsiden ble bygget i en nettsidebygger, har du full tilgang til dashbordet og redigeringsverktøyet. Dette gir deg frihet til å gjøre endringer på egen hånd etter behov. På den annen side, om nettsiden ble kodet av oss eller om du trenger vår hjelp til å gjøre endringer, så er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt!