OM OSS

Vi er et innovativt selskap
som brenner for å finne gode løsninger for våre kunder.

BergØya er et kreativt teknologiselskap dedikert til å utvikle sikre, robuste og brukervennlige IT-løsninger for våre kunder. Selskapet ble etablert i 2017 og har i dag fem ansatte. Vi er lokalisert i sentrum av Os utenfor Bergen og har flotte lokaler med utsikt over Bjørnafjorden. 

Vi har høy kompetanse innen IT-utvikling og webdesign og ansatte med bred erfaring innen ulike felt som blant annet grafisk design, affiliate markedsføring, finans, innholdsproduksjon/tekstforfatter og byggebransjen. Vår tverrfaglige bakgrunn bidrar til at vi får en grundig forståelse av kundens behov og kan dermed utvikle intuitive løsninger som gjør kundens hverdag enklere og mer effektiv.

Som selskap ønsker vi å skape vekst gjennom å bygge gode og langvarige kundeforhold. Dette oppnår vi gjennom kontinuerlig høy kvalitet på arbeidet vi gjør og ved å levere løsninger til rett tid og avtalt pris.

Vi jobber for å være et ledende teknologiselskap som satser på kompetansebygging, innovative løsninger og faglig utvikling.

Vår visjon er å skape en hyggelig og inkluderende arbeidsplass, bygge gode kunderelasjoner og holde oss oppdatert på ny teknologi for å være ledende i bransjen.

TEAMET

Fridtjof Holst Øyasæter

Daglig leder

fridtjof@bergoya.no

Profilbilde Eirik Håland Berglund

Eirik Håland Berglund

Systemarkitekt

eirik@bergoya.no

Profilbilde Lars Ole Skorpen Heggland

Lars Ole Skorpen Heggland

Full stack-utvikler / Grafisk design

lars@bergoya.no

Profilbilde Chantel Merchant Knudsen

Chantel Merchant Knudsen

UX og UI / Web Designer

chantel@bergoya.no

profilbilder__0003_Background_0000_Layer-1

Akin Selayet

Utvikler

akin@bergoya.no