Prosjekter

Prosjekter

Bjørnafjorden Næringsråd
Webapplikasjon

Oppdraget gikk ut på å omstrukturere, oppgradere og videreutvikle hjemmesiden til Bjørnafjorden Næringsråd. Bjørnafjorden Næringsråd er ein frittstående medlemsorganisasjon som jobber for å fremme næringslivets interesser i Bjørnafjorden kommune.

Decon-X
Desktop applikasjon

BergØya har fått i oppdrag å være med å utvikle programvare til Decon-X sin automatiske desinfiseringsrobot. Oppdraget går ut på å gjøre applikasjonen mest mulig brukervennnlig og at programvaren kjører stabilt. Applikasjonen er laget i .NET rammeverket og UI er basert på WPF-rammeverket. 

CC Solution
Mobilapplikasjon

BergØya bistår CC Solution med lansering av en mobilapplikasjon i App Store og Google Play. I tillegg integrerer vi autentisering i mobilapplikasjonen med autentiseringssystemet i backend-løsningen.

Motivati
Webapplikasjon

BergØya har inngått avtale med Motivati om videreutvikling, drift og vedlikehold av deres skybaserte lederverktøy fra februar 2023. I tillegg skal BergØya bistå med å flytte systemet til Microsoft Azure og ha ansvar for drift og vedlikehold av Motivati sin firmanettside.

Studentkortet
Mobilapplikasjon

I 2021 utviklet vi en ny og moderne app sammen med Studentkortet. Studentkortet er et nettsted hvor studenter i Norge kan få unike studentrabatter på både nett- og fysiske butikker. Den nye appen benytter seg av Geo-data til å gi studentene skreddersydde tilbud i sitt nærområde. Appen er utviklet i Flutter og ble lansert høsten 2021.

Visuell Dokumentasjon
Webapplikasjon

BergØya utviklet ny nettside for Visuell Dokumentasjon AS, samt utarbeidet grafisk materiell til nettsiden.

MittVarsel.no
Flerspråklig funksjonalitet

Prosjektet gitt ut på å utvikle funksjonalitet slik at MittVarsel.no ble en flerspråklig nettside.

Compax Solutions
Datainnsamling og statistikk

BergØya utviklet løsning for registrering og stastistikk av fysiske døråpninger til toaletter, ved hjelp av Raspberry Pi og ulike sensorer.

Mooi Klinikken
Grafisk design

BergØya designet logo for Mooi Klinikken i Trondheim.

SPONZME
Webapplikasjon

I 2019 utviklet vi webapplikasjonen SponzMe.no som er en portal for sponsing av idrettslag. Sponsorerne betaler per mål idrettslaget scorer. Denne løsningen inkluderte komplette administratorpaneler for lagleder og nettside-administrator for håndtering av transaksjoner/utbetalinger.

Malemester Frode Heggland AS
Webapplikasjon

BergØya utvikler ny firmanettside for Malemester Frode Heggland AS.

MittVarsel.no
Singel sign-on

BergØya har fått i oppdrag av MittVarsel å lage singel sign-on for MittVarsel sine kunder. Det vil muliggjøre kundene å bli automatisk innlogget i MittVarsel portalen ved å logge inn i sitt interne IT-system.

Os Roklubb
Webapplikasjon

BergØya utvikler ny nettside for Os roklubb.
Kundereferanser

Hva våre kunder sier

"BergØya har spilt en særdeles viktig rolle under utviklingen av vårt IoT system, Compax Connect. Selskapet har kommet med løsningsorienterte forslag, og implementert disse raskt og effektivt til et fornuftig prisnivå. Vi fortsetter å bruke Bergøya til videre utvikling av våre systemer!"
Anders Engebakken
CTO, Compax Solutions
"BergØya systemutvikling leverer kode av fremtredende kvalitet og viser helhetlig oppfattelse av prosjektet som gjennomføres. Med god oppfølging og kommunikasjon vektlegges samtidig det store bildet—en verdifull kvalitet i dagens marked hvor det florerer av teknologier og muligheter, hvor levert forretningsverdi er minst like viktig som kodekvalitet."
61959667_10161759598205534_2734391599013298176_o-232x232 kopi
Christian Meinhold
CTO, Digital IQ

Har du spørsmål eller ønsker du et uforpliktende tilbud?