APPUTVIKLING FOR
iOS OG ANDROID

Ønsker du eller din bedrift å ta steget inn i app-verdenen? Vi tilbyr skreddersydde løsninger fra konseptutvikling og design, til utvikling, vedlikehold og drift. Uansett om det er for iOS eller Android, så fikser vi det. Vi har ekspertisen til å skape en app som møter dine behov og leverer gode brukeropplevelser. Vi håndterer hele prosessen fra designprosessen der vi lager UX/UI-spesifikasjoner sammen, helt frem til appen lanseres på App Store.

Flutter

Flutter tilbyr en fleksibel vei til å utvikle gode og raskt fungerende mobilapplikasjoner for både iOS og Android. Ved å bruke Flutter kan vi raskt realisere dine ideer, krav og ønsker for mobilapplikasjonen. Ved å bruke Flutter får man mobilapplikasjoner med godt design, skalerbar og kostnadseffektiv videreutviklingsprosess.

MVP

MVP (Minimum Viable Product) er en effektiv strategi for å teste ut ideene dine med minimal risiko. Vi fokuserer vi på å identifisere og implementere de mest essensielle funksjonene som vil drive applikasjonen din fremover. Dette tillater en rask lansering, gir verdifull brukertilbakemelding, og muliggjør iterativ utvikling basert på faktisk brukerengasjement og behov.

UI og UX

Ved utvikling av mobilapplikasjoner er brukeropplevelsen (UX) og brukergrensesnittet (UI) avgjørende for suksess. Vi skaper intuitive og engasjerende applikasjoner ved å nøye vurdere brukerens interaksjon og visuelle opplevelse. Vår tilnærming sikrer at din app ikke bare ser bra ut, men som også fremmer enkelhet og brukervennlighet, samt forbedrer kundetilfredsheten.

Backend

En robust serverløsning er ryggraden i enhver mobilapplikasjon, og sikrer at appen din er skalerbar, sikker og i stand til å håndtere brukerdata effektivt. Vi har høy kompetanse i å utvikle skreddersydde backend-løsninger som støtter dine mobilapplikasjoners funksjonalitet og ytelse.

Native

Utvikling av native applikasjoner for iOS og Android gir optimal ytelse, sikkerhet og en best mulig brukeropplevelse. Ved å tilpasse løsning for hvert operativsystem, kan vi skape sømløse, responsive applikasjoner som utnytter den fulle kapasiteten til brukerens enhet. Dette inkluderer tilgang til enhetens hardware, som kamera og GPS, for å levere en rik og engasjerende brukeropplevelse.

Drift

I en verden hvor teknologien stadig utvikler seg, er kontinuerlig vedlikehold og oppdatering av mobilapplikasjoner essensielt for å holde tritt med brukerens forventninger og sikkerhetsstandarder. Vi tar ansvar for drift og videreutvikling, for å sikre at din applikasjon forblir relevant, sikker og oppdatert.

Slik foregår prosessen

1

Forprosjekt

Vi gjennomfører en analyse av dine behov og krav. Vi skal forstå din virksomhet, målgruppe, konkurransemiljø og spesifikke funksjonalitetskrav. Basert på denne analysen utarbeider vi en detaljert plan som danner grunnlaget for apputviklingen.

2

Design

Våre utviklere skaper et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som er i tråd med dine verdier og mål. Vi utformer en solid og skalerbar arkitektur som møter dine ytelseskrav og sikkerhetsstandarder.

3

Utvikling

Appen blir implementert, og vi følger beste praksis og retningslinjer for apputvikling. Kontinuerlig testing gjennom hele utviklingsprosessen sikrer kvalitet og pålitelighet.

4

Drift

Etter applanseringen fortsetter vi å overvåke ytelse, samle tilbakemeldinger fra brukere og utfører nødvendige oppdateringer.