NETTSIDE KNUT VAAGE

Modernisering av nettside

Bergøya er stolte over å ha samarbeidet med komponisten Knut Vaage fra Bergen for å gi nettsiden hans et friskt pust. Vaages musikk tilbyr en mangfoldig og engasjerende musikalsk reise som inviterer musikere, ensembler og publikum inn til en dialog og refleksjon rundt unike musikkopplevelser. Behovet for en mer brukervennlig opplevelse og enklere navigasjon, var drivkraften bak prosjektet.

"Samarbeidet med BergØya har vore framifrå frå første møte. Dei har laga ei funksjonell og flott heimeside som eg har fått mange gode tilbakemeldingar på. Dei har omstrukturert materialet, slik at mine komposisjonar har komme meir i fokus. Det har vore ei stor glede å bli kjent med dei, gjennom vårt gode samarbeid basert på gjensidig respekt. Dei har vist forståelse for det eg driv på med, og sett seg grundig inn i mine komposisjonar for på den måten og ha sett seg i stand til å yta ein god del meir enn det eg hadde forventa."

Om prosjektet

Bergenskomponisten Knut Vaage hadde et ønske om å oppgradere og modernisere siden sin, med et mål om å skape en innbydende side som kunne formidle hans musikk på en engasjerende og god måte. Det var avgjørende å gi publikum enkel tilgang til hans omfattende katalog av verk som spenner over mange år. Det var nå behov for bedre organisering og presentasjon av verkene.

For å imøtekomme disse behovene, jobbet vi tett med Vaage for å utforme et tidløst designkonsept som ikke bare var estetisk tiltalende, men som også prioriterte brukervennlighet og funksjonalitet. Den oppdaterte nettsiden ble utviklet med en klar navigasjonsstruktur slik at besøkende enkelt kunne utforske Vaages musikalske univers. Resultatet ble en minimalistisk nettside, med fokus på å få frem Knut Vaages verk og musikk.