SKYLØSNINGER

Vi tilbyr fleksible skytjenester som er skreddersydd for å møte dine behov. Sikkerhet, arbeidsflyt og skalerbarhet er viktig når det gjelder dine kjernesystemer, og våre utviklere er klare til å støtte deg gjennom hele din skyreise. Enten du skal bygge noe nytt eller migrere eksisterende systemer og infrastruktur til skyen, kan du være trygg på at vi har den nødvendige ekspertisen. Vi er offisiell Microsoft Partner, registrert som forhandler av Azure og er ledende innen Azure-løsninger. Opplever din bedrift ustabil serverløsning? Vi flytter IT-løsningen din til Azure og samler alt i skyen.

 

Migrering til skyen

Migrering til Azure-skyen representerer en strategisk mulighet til å transformere virksomheten din gjennom skalerbarhet, sikkerhet og fleksibilitet. Det er en overgang til en mer kostnadseffektiv, sikker og innovativ måte å drive forretning på. Med vår ekspertise sikrer vi en sømløs migrasjon ved å tilpasse strategien nøye med dine virksomhetsmål. Vi minimerer risiko og optimaliserer kostnader, slik at du kan utnytte de fullstendige fordelene ved Azure – fra økt driftseffektivitet til dynamisk ressurstilpasning.

Infrastruktur

Se for deg et sofistikert digitalt landskap hvor servere, databaser og et mylder av tjenester jobber i perfekt harmoni for å støtte og drive virksomheten din. Dette danner grunnlaget for skyinfrastrukturen – en solid plattform som gir deg muligheten til å skalere og tilpasse dine databehandlingsressurser etter behov. Vi kan hjelpe deg med en smidig overgang til skyen. Enten du ønsker å forbedre ytelsen, øke fleksibiliteten eller redusere kostnadene, tilpasser våre eksperter skreddersydde løsninger for dine spesifikke behov og mål. Vi sikrer at din overgang til skyen er enkel, effektiv og tilpasset akkurat dine behov.

Skyplattform og sikkerhet

Sikkerheten i Azure-skyplattformen er designet for å møte dagens komplekse digitale trusler, og gir en robust løsning uten at det går på bekostning av tilgjengelighet eller ytelse. Ved å migrere til Azure, drar din virksomhet nytte av avanserte sikkerhetsprotokoller og kontinuerlig overvåkning for å beskytte mot både eksterne og interne trusler. Dette gir ansatte en sikker tilgang uansett hvor de arbeider fra og hvilken enhet de bruker. Med Azure sikrer vi at dine data og applikasjoner ikke bare er beskyttet ved hjelp av de nyeste sikkerhetsteknologiene, men også at du er forberedt på å møte fremtidens sikkerhetsutfordringer.

Drift og Microsoft produkter

Vi kan være driftsansvarlig for dine systemer, både om du ønsker tradisjonell serverløsning eller ønsker en skybasert løsning. Som driftsansvarlig tar vi fullt ansvar for drift, oppdatering og monitorering av oppetid. Våre erfarne utviklere kan også bistå med videreutvikling og bugfixing om ønskelig. 

Vi er offisiell Microsoft partner og registrert forhandler av alle produkter fra Microsoft. Har din bedrift behov for Sharepoint, Office 365, Azure eller andre produkter fra Microsoft, kan du få dette levert gjennom oss. Vi kan være din IT-partner og totalleverandør innen IT.