Tjenester

Tjenester

Nettsider

Vi kan levere alt fra enkle firmanettsider, til mer komplekse nettsider. Om dere ønsker, kan vi også levere alt av grafisk design til nettsiden, slik som firmalogo, banner-bilde etc. Standard firmanettside for små - og mellomstore bedrifter: kr. 14 000,- eks. mva.

Skyløsninger

Alle våre løsninger hostes i Microsoft sin skyplattform Azure. BergØya er offisiell Microsoft Partner, og registrert som forhandler av Azure. BergØya er ledende innen Azure-løsninger og kan bistå din bedrift med administrasjon av applikasjoner, sikkerhet, nettverk og integrasjoner med andre tjenester i Azure. Har din bedrift en ustabil serverløsning? Vi kan hjelpe dere å flytte IT-løsningen til Azure og samle alt i skyen.

Avansert programvare

Vår kjernevirksomhet er å utvikle komplekse IT-system for ulike kunder. Da bygger vi opp programvaren fra scratch, skreddersydd til kundens behov. Se gjerne våre referanseprosjekt for å se eksempler på hva vi har jobbet med tidligere.

Datainnsamling og PowerBI

Mange bedrifter sliter med å ha nøkkelinformasjon og data spredd rundt på ulike kilder. Ofte ligger data spredd i alt fra gamle databaser, til Excel-dokumenter. Vi kan bistå bedriften din å samle inn all relevant data for bedriften, og lagre dette på en felles skybasert database. Videre kan vi lage PowerBI dashboard som viser nøkkeltall og statistikk i sanntid for din bedrft, og kan være et verktøy for at du selv kan analysere bedriften og finne forbedringspotensial.

mobiler-app-lp

Mobilapplikasjoner

Vi kan utvikle alt fra enkle mobilapplikasjoner, til mer komplekse apper koblet sammen med tilhørende webløsning og CRM-system. Vi håndterer tar ansvar for hele prosessen fra designprosessen hvor vi sammen lager UX/UI-spesifikasjoner, til appen lanseres på App Store. Om dere ønsker, kan vi utføre alt av grafisk design, eller vi kan jobbe etter deres ønskede design.

Eksisterende kodebaser

Overtakelse og vedlikeholde eksisterende kodebaser kan være en kompleks prosess. Vi har mye erfaring innen dette feltet som gjør oss i stand til å evaluere, optimalisere, og tilpasse eksisterende systemer til din bedrifts behov og mål.

IoT

Uten å fokusere på hardware, spesialiserer vi oss i å hente data via Internet of Things (IoT). Ved å integrere, overvåke og analysere data fra dine eksisterende systemer, gir vi din bedrift verdifull innsikt for smartere beslutninger og økt effektivitet.

Digitalisering og IT-rådgivning for din bedrift

Vår ekspertise innen IT og digital teknologi gir oss muligheten til å designe løsninger som passer din bedrifts unike behov. Vi hjelper deg med å integrere ny teknologi, optimalisere eksisterende systemer, og forbedre prosesser.

Har du spørsmål eller ønsker du et uforpliktende tilbud?

Innsamling og analyse av data

Vi kan samle inn data fra ulike kilder (regneark, kundedatabaser, eksterne API m.m.) og knytte den sammen slik at den kan brukes til å analysere bedriftens prestasjon og forbedringspotensial.

Power BI

Vi kan sette opp skreddersydde Power BI-løsninger som gir en helt ny oversikt over bedriften. Dette kan være i form av salgstall, HR-statistikk, bedriftsøkonomi m.m.

Webapplikasjoner

Vi utvikler alt fra enkle firma-nettsider til mer avanserte webløsninger for større bedrifter.

IoT

Vi har erfaring med toveiskommunikasjon, innsamling og presentasjon av data fra ulike mikrokontrollere og andre enheter.

Skyløsninger

Alle våre løsninger hostes i Microsoft sin skyplattform Azure. BergØya er ledende innen Azure-løsninger og kan bistå din bedrift med administrasjon av applikasjoner, sikkerhet, nettverk og integrasjoner med andre tjenester i Azure.

Mobilapplikasjoner

Vi kan utvikle alt fra enkle mobilapplikasjoner, til mer komplekse apper koblet sammen med tilhørende webløsning og CRM-system.

Har du spørsmål eller ønsker du et uforpliktende tilbud?